Endobloghoz méltóan egy újabb egészséges, finom, gyorsan elkészíthető fogás receptjét ajánlom most a figyelmedbe.
Kukoricás-borsós quinoa
Hozzávalók: 3 csésze quinoa, 2 csésze kukorica, 1 csésze zöldborsó, 1,5 ek olívaolaj, 1 lime leve, 4 csésze zöldség alaplé, himalájai só, frissen őrölt bors, újhagyma, 2 kaliforniai paprika
Elkészítés:
Mosd meg a zöldségeket, karikázd fel a hagymát a zöldjével együtt, kockázd fel apróra a paprikát. Forrósítsd fel az olívaolajat, rakd rá a zöldségeket (lehet fagyasztott is) zöldségeket. Mosd át a quinoát, add a zöldségekhez, pirítsd át. Öntsd fel a zöldség alaplével, ízesítsd keved szerint a fűszerekkel, és nagyjából 15 perc alatt főzd készre. Tedd egy tálba, facsard rá a lime levét, szórd meg újhagymával és keverd bele a paprikát is!
Kész is van, jó étvágyat!
Jó étvágyat!
További finom és egészséges receptek endometriózis diétában az EndoShopban!
Árvai Nóra pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró
Egészségedre, jó étvágyat!
Leave a Reply