Endometriózis diéta recept- édesburgonyás csicserisaláta

Elképesztően finom édesburgonya salátát kísérleteztem ki a hétvégén, megosztom veletek a receptet. Szerencsére ez is az EndoBlogtól megszokott egészséges, gyors, könnyed fogás, amit simán beilleszthetsz az endometriózis diétádba, de biztos hogy mindenki imádni fogja az asztalodnál.

Édesburgonya saláta csicseriborsóval, avokádóval
Hozzávalalók:
Így készítsd el:

Pucold meg és kockázd fel az édesburgonyát apró darabokra.

Tedd bele forró bio vegetás vízbe, főzd 6-7 percen keresztül, amíg egy kicsit puhul de még nem lesz teljesen omlós. Amíg fő, addig nyisd ki a kukorica- és a csicseri konzervet, mosd át és csepegtesd le a tartalmát.  Hámozd meg az avokádót, távoltísd el a magját, vágd szép kis szeletekre, kend be citromlével és tedd a hűtőbe, így marad igazán szép. Szűrd le az édesburgonyát, egy serpenyőben hevíts egy kevés olívaolajat, tedd bele a burgonyát, a kukoricát, a csicseriborsót, és pirítsd egy keveset. A végén tedd hozzá a zöldhagymát is apróra darabolva. Ízesítsd sóval, borssal.

Szedd tányérokba a madársalátát, szedd rá a csicseris burgonyát, tedd rá az avokádószeleteket, vágj mell fel néhány koktélparadicsomot, és löttyentsd rá a citrom vagy lime frissen facsart levét. Egyszerre meleg és hideg, ízletes, izgalmas , dekoratív fogás. Egészségedre!

Még több finom és egészséges, gyors endó diéta recept az Igazi Endometriózis Diéta könyvekben! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!