EnDoBoZ – egy csipetnyi luxus és kényeztetés, ami jár neked!

Szexi, környezettudatos és hasznos- egy tökéletes karácsonyi meglepetés a fa alá egészségtudatos, modern nőknek, akik figyelnek magukra és a környezetükre is, és akik minden nappal közelebb akarnak kerülni a céljaikhoz. Egy igazi luxus doboz, benne minden, amivel örömet szerezhetsz szerettednek vagy saját magadnak idén karácsonyra:-)

Az  gyönyörűen kivitelezett ajándékdoboz tartalmazza ezeket a csodákat:

10 termék 1 dobozban!

Naturi nyers vegán sütemény és aszalványcsomag   Isteni finom sós és édes rágcsák, 100% élvezet, 0% bűntudat

Kamélia Kert teakeverék – Az Én teám  Szálas teaválogatás a Kamélia kert teáiból.

Női Csakra Teakeverék a CsakraTeától    A  csakra tea nőknek összetevői: tarackgyökér, aranyvessző, palástfű, cickafarkfű, mezei zsurló, citromfű, körömvirág szirom.  Ajánlott fogyasztása termékenységi nehezítettség, Vesekő, vesehomok, Vese- vagy hólyaggyulladás,  Méh-, petefészek gyulladás, menstruációs rendellenességek, Ciszták, Medence táji fájdalmak esetén.

EndoBlog Deluxe Survivor Füzet Karma Edition

Karma a magyar ágár az EndoBlog nyugdíjas terápiás- és kabalakutyája. Az ő rákból való gyógyulásának évfordulójára jöttünk ki ezzel a csodálatos notesszel. Csajos és vagány, érzelmes és gyönyörű, pont, mint Karma, a címlapján pózoló sztáragár. Karma üzenete benne van ennek a füzetnek illatos, barackszínű lapjain: töltsd meg őket te is álmaiddal, terveiddel, gondolataiddal, érzéseiddel. Használd az inspirációhoz Karma szeretetét és erejét is, kísérje az ő lendülete minden tollvonásodat.Ajánljuk álmodozóknak, megvalósítóknak, küzdőknek, gyógyulóknak, a bátraknak, az előre tekintőknek, a meg nem állóknak.

Ez a notesz több, mint egy napló. Beletettünk minden reményt, minden küzdeni tudást, minden életerőt, amivel végigcsináltuk ezt az időszakot, és azt szeretném, ha ez a napló mindig emlékeztetne téged á: nincs lehetetlen. Meg lehet gyógyulni, fel lehet állni a leglehetetlenebb helyzetből is.

Önismereti gyakorlattár nőknek- valós könyv

Ez a munkafüzet olyan nőknek szól, akik szeretnék jobbá tenni az életüket, közelebb kerülni önmaguk megismeréséhez, saját maguk, saját testük és lelkük szeretetteli elfogadásához, szeretnének tenni az egészségükért.Tele van olyan gyakorlatokkal és feladatokkal a modern pszichológia és a coaching világából, amelyek az elmúlt 10 évben munkám során a hatékonynak és hasznosnak, előrevivőnek bizonyultak.

EndoBlog meglepetés termék – valós könyv  Csak annyit árulok el, hogy ez  a doboz legértékesebb összetevője, imádni fogod:-)

Pszichológiai fejlődésregény -valós könyv

Az elegáns megjelenésű könyv  címe Egy Történet a rendelőmből, főhöse pedig Hanna, akit a pszichológiai rendelőmben hívtam életre. Nem titok, a munkám és a pácienseim inspiráltak, és bár a regény teljes mértékben fikció, a történet nem egy valós személy története, egy kicsit azért ott van benne  mindenki, kivel a hivatásom során összehozott az élet.

Hanna hasonló problémákkal küzd, mint bármelyikük: endometriózissal és annak szövődményeivel. Harcol az önértékeléséért, próbál helyt állni egyedülálló anyaként és munkaerőként, sérül és sért, szeret, veszít és győz. Keresetlen őszinteséggel, naplójában tárja elénk gondolatait, érzéseit, és a pszichoterápiája menetét, közben, mintegy mellékesen, sorsa, érzelmileg erősen bántalmazó kapcsolatának és családjának története is kirajzolódik előttünk. Lebilincselően izgalmas, mély olvasmány, amelynek minden EndoBlogos könyvespolcán ott  a helye.

EndoBlog motivációs képeslap és  diéta-inspirációs könyvjelző

Egy meglepetés kézműves ékszer vagy kitűző (minden dobozban más termék,nem választható- gyűrű, nyaklánc, medál, karkötő vagy fülbevaló vagy kitűző)

Mosható, környezetbarát kézműves, horgolt sminklemosó korong csomag (különböző színekben) a Lillart-tól    Az EndoBlog olvasói nem csak a maguk, hanem a környezetük egészségével is törődnek.  A szuperhelyes, színes, puha kézműves arclemosó korongokkal ökotudatosan ápolhatod a bőrödet. A csomagok hosszú időn át elkísérnek, és fürdőszobád, nesszeszered ékei, elengedhetetlen tartozékai lesznek. Vigyázat, függőséget okoz!

 

ITT rendelheted meg a dobozodat te is

EXTRA BÓNUSZOK

  1. 31  tipp egészség- és klímatudatos nőknek: Gyógyulj te is, gyógyuljon a Föld is!  – e- book

2. Kuponfüzet hasznos kedvezményekkel partnereinkhez és az EndoShopra

3. NYEREMÉNYJÁTÉK

Ugye, hogy a leges legnagyobb luxus, amit megengedhetünk magunknak, az a kellemesen, kényelmesen, ráérősen, szeretetben, meghitten és vidáman eltöltött IDŐ?  Annyi mindenen gondolkoztam, mi legyen a bónusz, mi legyen az extra meglepetés, mi legyen az a kis fűszer, amit az EndoBox, mint az EndoShop prémium termékének vásárlóit megajándékozhatom? amiből a legkevesebb van, ami a legnagyobb érték, ami a legkülönlegesebb: az idő! Az idő és a személyes jelenlét egymás számára. Ennél nagyobb kincs nincs!

A játék izgalmával megspékelve nyújtom tehát át a karácsonyi  meglepetésemet az EndoBox vásárlóinak- vagy természetesen annak, akit megleptek egy EndoBox-szal, szerencsáére sokan kapjátok ajándékba- szóval tádááámmm dobpergés és fanfárok:

Az EndoBox vásárlói között 2019. december 24-én 10 órakor kisorsolunk egy szerencsés nyertest,  akivel eltöltünk együtt egy szuper délutánt. Találkozhatsz Karmával, az EndoBlog nyugdíjas terápiás- és nagyon is aktív kabalakutyájával, Karát, sétálunk a hóesésben-remélhetőleg, na jó, ezt az egyet nem tudom garantálni, de a mennyei vegán sütit, a ráérősen, beszélgetősen, nevetősen elkortyolt finom kávét annál inkább:-)  Az EndoBox megvásárlásával automatikusan nevezel a nyereményjátékba, amelyet a klasszikus módon, a neved feltüntetése nélkül, csak a rendelési azonosító alapján fogunk kihúzni egy kalapból.

ITT rendelheted meg a dobozodat. 

A dobozban lévő termékek összértéke 26190 huf, most doboz kollekcióban 16990 huf.

A kép illusztráció, a doboz színe nem választható. (palepink, blackandwhite)

A meglepetés termékek nem választhatóak.

Szállítás: Maga a doboz is csodaszép, nem csak az, ami benne van, így a dobozt extra buborékokba és még egy dobozba rejtjük, így érkezik meg hozzád.

 

Az EndoBoz havonta megújul, mindig keresd az EndoShhopon, mert valószínűleg a következő is tetszeni fog!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!