Endoblog 2015- Ezt történt velünk 2015-ben

Sziasztok!

Az előző bejegyzésemben megmutattam, hogyan érdemes átgondolnod a mögötted álló évet és felkészülnöd a következőre. Most beavatlak abba is, hogyan értékeltük mi a 2015-ös évünket itt az Endoblognál.  Nem semmi év volt…

Januárban elindult a Gyógyítsd Magad Akadémia 2015-ös, 2. évfolyama. A kezdetben bátortalan csapatból szószátyár, vidám nők valódi szövetsége lett. Büszke vagyok rájuk és az elért sikereikre!

Februárban elindult a Youtube csatornánk, követsz már minket?

Márciusban az Endoblognak adott interjút dr. Meskó Bertalan orvosi jövőkutató, többek között az endometriózis jövőbeli diagnosztikus módszereiről is kérdeztük.  Valamint ebben a hónapban úgy fest, elememben voltam, mert ekkor jelent meg két legnépszerűbb cikkünk az évben, Endometriózis diéták- melyik használ igazán címmel. valamint a kütyüfüggő pszichológus szégyentelen kitárulkozós önvallomása mindfulness témakörben.  Az Endometriózis Világnapot a rendelőben ünnepeltük. csak egy ölelés jeligével, sárga post ites üzenetek lepték el a rendelő falát, tőletek, nektek.

Az április semmi másról nem híres, minthogy megjelent a legeslegkedvencebb ételem receptje a blogon, de titokban közben nagyon készültünk már valamire…

g3073 (1)

Májusban kihirdettük, hogy még az évben elkezdjük képezni a jövő Gyógyító Női jógaterapeutáit!  Ekkor jelent meg az Endoblog Rendhagyó Anyák Napi Üzenete, amely a cikk, amire a legtöbb visszajelzés érkezett hozzám az idén- rekordunkat tartja.

Júniusban sokat foglalkoztunk tabudöntögető témákkal, mint például a szexualitás krónikus női betegségben.

Júliusban jelent meg az idei év legnézettebb Endovideója az ortorexiáról, azaz a túlzásba vitt egészséges éketmód mániáról. Ebben a hónapban jelentek meg a relaxációs hanganyagaink, a Gyógyító Meditációs Technikák és a Stresszkezelő Relaxációk, valamint a Várandósságra készülő és Kismama Relaxációk cédéink.  Megegyeztünk a Medicina Kiadóval, hogy hamarosan megjelenik a köyvesboltokból már rég elfogyott Endometriózis könyvem második, bővített,legújabb kutatásokkal frissített kiadása.

dvd1 sz

dvd2 med

kismama rel

Augusztusban az én kedvenc cikkem jelent meg, Ezért lettem pszichológus címmel, szintén dobogós helyezett az érkezett visszajelzések számát tekintve. Augusztusban már nem pihentünk, talán ez volt a legdolgosabb hónapunk, ezerrel ksézültünk a szeptemberi évkezdésre.

De még mielőtt belevetettük volna magunkat a nagy munkába, ünnepeltünk egyet, hiszen kerek évfordulót ünnepeltem az idén…nagyon szerettétek a születésnapi számvetésemről szóló cikket a blogon.  Elkezdődött végre a Gyógyító Női Jógaterapeutáink képzése, az Endoblog színeiben lefutottuk a 30. Wizz Air Budapest Félmaratont.

Megjelent a Kiegyensúlyozott és Sikeres lombikért Relaxációs Hanganyagunk, amely mind közül a legkeresettebbnek bizonyult.

lombikbabaCDkep

Októberben minden a lombikról, az asszisztált reprodukciós eljárásokról szólt, rengeteg médiaszereplésnek tettünk eleget a témában  és összefoglaló cikkeket írtunk, valamint megjelent a Lombikbaba vagyok mesekönyv asszisztált reprodukciós eljárással fogant gyermekeknek és szüleiknek.

lombikbook

Novemberben sikeres vizsgát tettek Gyógyító Női Jógaterapeuták, nagyon büszke vagyok a csapatra! Első ízben hoztunk össze egy haladó Önismereti Csoportot is olyan nőkből, akik már elvégeztek valamilyen Endoblogos képzést, és még jobban elmélyültünk a tanultakban, valamint új módszereket sajátítottak el a halaldó lányaink.

És hát a december. Az egyik kedvenc, ha nem A Kedvenc hónapom. Karácsonyi és évlezárós- agyf@sz van ilyenkor rajtam. Igen, már december közepétől karácsonyfa áll a  rendelőben, az ajándékok becsomagolva sorakoznak a szekrény tetején. Kitaláltuk, mi legyen a karácsonyfa alatt azoknak, akik igazán fontosak a számodra.  Lezártuk a 2015-ös Gyógyítsd Magad Akadémia évfolyamát, a lányok gondolataiból válogattam a blogon is egy bejegyzés erejéig. Meghirdettük és elkezdődött a jelentkezés a 2016-os évfolyamra, már csak néhány hely van, jelentkezz most, ha te is szeretnél jövő ilyenkor egy sikeres, egészséges, boldog évet zárni!

Néhány statisztikai adat még az Endoblog 2015-ös évéről:  

3529 facebook oldal likeoló, 67 endometriózis diéta recept,   41 megszületett  Endobog baba és 14 még pocaklakó, 1 ezekben a pillanatokban születik éppen, gondolunk rá és szüleire innen is:-) . 4 televíziós szereplés, 21 újságcikk szereplés,  116 Endoblog bejegyzés, 2 új könyv, 4 új hanganyag, 102 karácsonyi köszönőlevél levél/képeslap páciensektől,  megszámlálhatatlan mosoly, könnycsepp és ölelés.

thank you

Köszönöm Nektek ezt az évet!   2016-tal az Endoblog fennállásának 5. évét kezdi meg. Jövőre is biztos számíthattok ránk. Rengeteg tervünk és meglepetésünk van. 2016-ban is, együtt, veletek.

És még:

3 olyan döntésem van az életemben, amiért örökre hálás leszek magamnak. Az első, hogy várandósan azt mondtam a dokimnak, aki nem találta a szívhangot és kórházba utalt, mert ebből nem lesz már gyerek, hogy de igen, lesz. Ő a fiam, Beni.
A második, hogy a tigriscsíkos kölyköt hoztam el, akkor is, ha az első dolga volt hogy a kezembe pisilt. Ő a kutyám, Karma.
A harmadik, hogy bármennyire is bénáztam, nem adtam fel a reménytelennek látszó küzdelmet, és csak telepítettem a wordpresst, és csak megírtam az első blogbejegyzésemet.Ennek éppen ma, éppen ezekben a percekben van négy éve. Ő lett a blogom,az Endoblog. A munkám,a hivatásom, a szenvedélyem. (Azért örülök, hogy mára a technikal backgroundot szaki csinálja, és nekem csak írnom kell.)

Boldog 4. születésnapot Endoblog!!!!

Árvai Nóra

krónikus nőbetegeket segítő pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!