Álmok, célok, tervek- Az önmegvalósítás kézikönyve endometriózissal élőknek

Egy  könyv arról, milyen értékekkel és képességekkel ruházott fel téged a betegséggel való küzdelem, miért vagy több, mint előtte voltál, és hogyan tudod az új képességeidet kamatoztatni a hivatásodban és az önkiteljesedésed folyamán. Álmok, célok, tervek… EndoPower!

Hiszek benne, hogy mindenkiben ott van valami, amivel értékesebbé teheti a világot, szebbé, jobbá az emberek életét. Ha van ötleted, de nem tudod, hogyan valósítsd meg, vagy ha csak érzed, nem neked való a nyolctól ötig irodai lét vagy a multikatonarobotság, de mlg nem tudod, mi máshoz kezdhetnél magaddal… ez a könyv neked való!

Letehetetlen, izgalmas kézikönyv, nem pusztán elmélet, hanem gyakorlati feladatok tárháza is, lépésről lépésre végigvezet a megvalósítás folyamatán, a személyes erősségeidre támaszkodva.

A könyv tananyaga

  •  A vállalkozó személyiség, a sikeres vállalkozás pszichológiája. A vállakozónői készségek, ismeretek. Én, mint vállalkozó. Vállalkozás endometriózissal és utána
  • Időmanagement és hatékonyságnövelés. A vállalkozó agy működése. Praktikus, gyakorlati tippek, módszerek, tanácsok és gyakorlatok a való életre tervezve
  • Ötletbörze, ötlet-értékelés. Piacképesség, versenyképesség, működőképesség vizsgálata. Piackutatás. Célkitűzés, helyzetelemzés, kockázatelemzés, hogy szárnyalj, ne koppanj
  • Vállalkozási alapok, vállalkozási formák és lehetőségek, az első lépések. A vállalkozás pénzügyei, adózási alapismeretek.
  • Üzleti terv és a vállalkozás működtetése. Stratégia.Az üzleti terv kialakítása lépésről-lépésre fogjuk a kezedet
  • Személyes márka és megjelenés. Kisvállallati marketing alapok
  • Közösségi média használata, marketing alapok, online marketing a közösségi médiában (Facebook, Instagram, LinkedIn,Pinterest, Twitter,Youtube)
  • Könyvírás, blog,infótermékek elkészítése és hirdetése. Hírlevél-rendszerek és kampányok. Mit csinálj ha nem jön be a számításod.
  •  Médiaszereplésre való felkészítés. Sikeres vállalkozónók ötletei, módszerei, személyesen neked.

A könyvet az EndoShopban rendelheted meg, ITT. 

Ha krónikus női betegséggel küzdesz, egy sor olyan képességed van már, amelyet eredményesen felhasználhatsz a vállalkozói világban. Mutasd meg magad, és tedd jobbá a világot, szebbé az emberek életét. Ebben a könyvben minden gyakorlati tudást megkapsz, hogy felépítsd a blogod, weblapod, szociális média jelenlétedet, saját magadat és a vállalkozásodat. Ha van már ötleted, azért, ha még nincs, azért. Legyél kézműves, coach vagy szakács, író, könyvelő, blogger, nyelvtanár, ez a praktikus kézikönyv a legjobb barátod lesz az üzleti és önismereti utadon egyaránt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!