A 7 legjobb karácsonyi ajándék nőknek- és 2 dolog, amit ne vegyél

Ebben a bejegyzésben azoknak a férfiaknak szeretnék segítséget nyújtani, akik szeretnének túllépni a sablonos fehérnemű vagy egy szép sál ajándékon, de nem tudják pontosan, mivel szerezhetnék a legnagyobb örömet párjuknak.  Íme a legjobb karácsonyi ajándékötletek nőknekaz Endoblog.hu ajánlásával! Szóval, kedves Endoblog olvasó, felejtsd nyitva ezt az oldalt, mielőtt a párod leül a géphez ma este!:-)

 

1.   KÖNYV   

Ebből soha nem lehet elég! Ezekkel a kötetekkel egészen biztosan nem lőhetsz mellé!  Mosolyka könyve megmutatja a mindennapok küzdelmeiben rejlő örömet, Braskó Csaba Múzsája egyszerűen, de hatásosan formálja a szemléletünket, az Egyszerű Bőség pedig egy egész évre való inspirációval lát el!

 

2. ÉKSZER

Természetesen nincs olyan nő, aki ne örülne egy Freywille nyakéknek vagy Pandora charmnak , de ugyanekkora szeretettel viseljük a kézműves vásárokon kapható, vagy közösségi oldalakon hirdetett, egyedileg készített apróságokat, amelyek mintái, figurái életünk egy-egy fontos eseményére emlékeztetnek bennünket.

3.  Egy gyönyörű doboz, ami nem csak szép, okos is, vagány, egészségtudatos nőknek

Az  EndoBozzal az EndoShopról nem tudsz mellé lőni, mennyei teák, kézműves ékszerek, ökotudatos sminklemosó korongok, egészséges finomságok. csodaszép notesz és izgalmas olvasmányok, könyvek, kuponok egyetlen dobozban, amivel már nem is kell csinálnod semmit, mert önmagában is megállja a helyét a fa alatt.

4.  Utazási kupon 

Jó lenne az ünnepek izgalmait kipihenni egy wellness hétvége keretében? Böngészd  végig az akciós online kuponoldalakat, és válassz egy kellemes szállodát a teleléshez!  Nyomtasd ki a kupont, a szálloda prospektusát vagy leírását a netről, tegyél mellé kézzel írott extra kuponokat, amelyeket a hosszú hétvége időtartama alatt beválthat nálad, pl. masszázs, közös kávézás a szálloda bárjában, stb.

 

5. Egy ajándék év

Ez egy igazán különleges ajándék, amely egész évre való élményel és tapasztalattal látja el a szeretett nőszemélyt. Az egy éves online life coaching program megvásárlásakor csak írd be az ő email címét, és már kapja is a valódi szakember által összeállított  gyakorlatokat, gondolkodnivalókat a napi emailekben. Hatalmas lesz az öröm és a meglepetés! Ha betennéd a fa alá, csodaszép ajándékkártyát is kérhetsz.

 

6. Illat- de nem ám parfüm!

De nem ám parfüm, mert azt már unjuk:-P  Állíts össze díszdobozba személyre szabott, 100%-os tisztaságú természetes illóolajcsomagot, csomagolj mellé egy helyes kis párologtatót, és a párod biztosan odalesz az örömtől!

 

7. Kreatív befőttes üveg

Fogj egy bébiételes üveget, alaposan mosd el, szárítsd meg, majd töltsd meg kézírásoddal írt, apróra összetekert rózsaszín post-it lapocskákkal, amelyekre felírod, mit szeretsz a párodban, mire vagy büszke vele kapcsolatban, miben nagyon jó, miért különleges a számodra! Imádni fogja.

ÉS végül, mi az, amit semmiképpen ne tegyél a fa alá:
  1. Dezodor és tusfürdő egybe csomagolva, dobozban- köszi de nem , majd elmegyünk a drogériába ha szükségünk lesz rá:-)
  2. A szükségesnél két számmal nagyobb méretű ruha- felér egy sértéssel:-)

Kellemes ajándék-böngészést!

Árvai Nóra

pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró, táplálkozási tanácsadó

Foglald rendszerbe az endometriózis diétádat, hogy ne macera legyen, hanem öröm! Az Igazi Endometriózis Diéta könyvek segítenek neked ebben.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!