2016-ban újra INTENZÍV Gyógyító Női Jógaterapeuta képzés az Endoblognál

Gyógyító Női Jógaterápiás szemináriumaink rendszeresen teltházzal futnak, és méltán örvendenek nagy népszerűségnek. A visszajelzések alapján a krónikus női betegségben érintett nők jelentős állapotjavulásról, a termékenyégi zavarokkal küzdők megfogant babákról számolnak be, és minden gyakorló hálás az ízület- és gerinckímélő, lágy, mégis hatásos módszernek az elért eredményekért. A rendszer gerinckíméletességét a módszer megalkotása során Bene Máté Zoltán, a www.porckorong.hu fizioterapeutája segítségével értük el.

1 jogi

Rendszeresen kapok felkéréseket a környező országokból, hazai vidéki városokból, nem ritkán falvakból is, hogy menjek, és tartsak szemináriumokat, mert sokan vannak távol Budapesttől, akiknek szükségük van ilyen típusú segítségre. És én mentem is, és vittem a módszert, a tudást, a gyakorlatokat, építettem a közösségeket és tanítottam a GYNJT-t…amíg tudtam, amíg futotta időmből és energiámból.

Szeretem az általam és csapatom által megalkotott módszert, és büszke vagyok a tanítványainkra, minden megfogant babára, minden nőre, aki tett magáért, és jobban lett segítségünkkel. Az én elsődleges szenvedélyem, a munkám, a hivatásom azonban elsősorban az, amit a krónikus nőbetegekért pszichológusként, perinatális szaktanácsadóként a rendelőben végzek nap mint nap, gyakran késő estig, sokszor még hétvégén is. Sokan számítanak rám, emiatt végtelenül büszke és hálás vagyok, és fontos számomra, hogy a hozzám segítségért fordulók mindannyian a maximumot kapják, a tudásom és figyelmem legjavát.

Ahhoz, hogy ezt meg tudjam adni, nekem is a topon kell lennem.  Éppen ezért be kellett lássam, ahhoz, hogy továbbra is hitelesen képviseljem az Endoblog által nagyra tartott értékeket,- az önmagunk és  saját testünk szeretetét, tiszteletét, a felé irányuló hálás és szeretetteli, elfogadó attitűdöt, a bűntudat nélkül saját magunkra fordított idő fontosságát-  változtatnom kell.

gynjt oktatókpzés

Eljött az idő a változásra, fejlődtünk, felnőttünk. Olyannyira, hogy egy személyben pszichológusi, írói és családanyai teendőim mellett már nem tudok annyi Gyógyító Női Jógaterápiás szemináriumot tartani, amennyire igény van.

Másik nehezítő tényező, amivel szembe kellett nézzek, hogy a  GYNJT módszer sajátossága a kellemes közegű, meghitt hangulatú, belátható létszámú csoportokkal való munka, és ebből nem voltam, és nem is vagyok hajlandó engedni. Nem lesz nagyüzem ötvenfős szemináriumokon, mert a módszer az egyik lényegét veszítené el, azt, hogy nem pusztán testmozgás, de gyógyító női közösség is egyben, ahol barátokra találnak a résztvevők, ahol bátran megnyílhatnak, kérdezhetnek, mesélhetnek.

Tehát, nem tudok sok szemináriumot tartani, és nem akarom megemelni a csoportok létszámkeretét.

Egy megoldás maradt. Kell egy csapat. Ezért fogunk képezni egy maroknyi, elit csapatot, akikben maradéktalanul megbízom. Akiket szintén az őszinte segíteni akarás vezérel. Akik lelkesek, motiváltak, tehetségesek, empatikusak, és hitelesen képviselik a GYNJT módszerét szerte az országban és határainkon kívül is. Ők lesznek a jövő Gyógyító Női Jógaterapeutái, az Endoblog büszkeségei.

Tavaly az első fecskék már kirepültek, mindannyian sikeres vizsgát tettek. Itt olvashatod a cikket az előző képzés összefoglalásáról :

https://endoblog.hu/egyeb/vizsgaztak-az-elso-okleveles-gyogyito-noi-jogaterapeutak

 

Az oktatóképzéshez minden készen áll. A 4 hosszú nap tananyaga, a részletes tematika, a munkafüzetek, az előadók. 2016 májusában indulunk. Hamarosan megnyitom a jelentkezést a képzésre, amelyre elsősorban egy kis előképzettséggel rendelkező jógaoktatókat, sportoktatókat, aerobic- és fitness instruktorokat, személyi edzőket, edzőket, gyógytornászokat, rekreációs- és mentálhigénés szakembereket, segítő szakmában dolgozókat várunk. A jelentkezés után motivációt feltáró beszélgetést folytatok a jelentkezőkkel, és kiválasztásra kerülnek a leendő jógaterapeutáink, akik elvégezhetik a vizsgával záruló képzést, és részesei lehetnek a küldetésünknek.

g3073 (1)

A képzés  ezúttal nem öt hetes, ahogyan eddig volt, hanem szuperintenzív, 4 egymást követő teljes napos, csütörtöktől vasárnapig.  Így könnyen megoldható a vidékről érkezőknek az utazás, szállás, nem kell sok szabadságot kivenni a munkahelyen.

 A tananyag része a GYNJT elmélete és gyakorlata, a női anatómia és élettan, az ászanák és hatásaik, helyes kivitelezésük és a tanítás menete, a segítő beszélgetés alapjai, önismeret, a csoportvezetés és a csoportdinamika alapjai, szervezési készségek, relaxációs és pozitív vizualizációs technikák és annak tanításának képessége, problémamegoldó. és kommunikációs készségek fejlesztése, marketing- és médiaszereplésekre felkészítés.

A képzés díja egy összegben, előre fizetve kedvezményesen 117.990 ft,  de lehetőség van három részletre bontva is fizetni, így 3×43300 ft, összesen 129900 ft a teljes részvételi díj.   A vizsga díja 9990 forint, ez a vizsga napján fizetendő, amely az utolsó képzési nap után két héttel, szombaton kerül megtartásra. Semmilyen egyéb költségre nem kell számítani, a képzés díja tartalmazza  Gyógyító Női Jógaterápia Tankönyvét és a GyNJT DVD-t is.

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevő az Okleveles Gyógyító Női Jógaterapeuta címet kapja, amely feljogosítja önálló GYNJT órák és szemináriumok szervezésére és tartására. A jógaterapeutákkal a képzés után is folyamatos, szoros kapcsolatot tartok majd, és minden segítséget megadok az eredményes munkához, szükség esetén szupervíziós lehetőséget biztosítok. A végzettek jogot kapnak a GYNJT Facebook oldalának admin felületének kezeléséhez, és ott is hirdethetik saját eseményeiket.

Képzési napok: 2016. május 5-8 csütörtök, péntek, szombat, vasárnap

Vizsganap: 2016. május 21. szombat

Szeretettel várlak a csapatba!

Árvai Nóra

krónikus nőbetegeket segítő pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró,kiképző jógaterapeuta

www.noraarvai.com

A Gyógyító Női Jógaterápiáról bővebben ITT olvashatsz.

A képzésre itt jelentkezhetsz:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

 

 

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.