Gondolkodj el a céljaidon, mire szeretnéd fordítani az előtted álló évet? Hogy szeretnéd érezni magad egy év múlva ilyenkor?

Vissza szeretnéd kapni az egészségedet? Eleged van a fájdalomból, a félelemből? Kilábalnál az érzelmileg bántalmazó kapcsolatodból? Abbahagynád a dohányzást? Lefogynál, vagy új, egészséges szokásokat alakítanál ki? Anyagi stabilitásra vágysz? Eleged van a magányosan töltött szombat estékből? Változtatnál az életmódodon? Megszabadulnál a fájdalmaidtól? Szeretnéd jobban kezelni a téged érő kihívásokat? Túl sok a stressz, túl sok a  feldolgoznivaló? Fogalmad sincs, mihez kezdj magaddal? Belefáradtál a taposómalomba? Jobban ki szeretnél állni magadért? Szeretnél elegendő önbizalmat, hogy örömmel nézz tükörbe, és bátran, magabiztosan képviseld az érdekeidet?  Barátokra vágysz? Szeretnéd kideríteni, miért futnak rendre zátonyra a kapcsolataid? Ki szeretnéd deríteni, mi lehet az oka, hogy folyton beteg vagy, vagy hogy miért nem sikerül teherbe esned?Derűsebb, vidámabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz? Úgy érzed, haladgatsz, de aztán mindig közbejön valami, akadályokba ütközöl, aztán tessék,  idén is ott tartasz, ahol tavaly ilyenkor?

Mi lenne, ha most az egyszer valódi esélyt adnál magadnak a változásra? 

2019 január 1-vel egy nagyszabású life coaching tréning indul a vezetésemmel. A 365 napos online coaching programunk Take back your life! (szerzed vissza az életed) címmel. Egy éven keresztül minden nap- beleértve a hétvégéket és az ünnepnapokat is- modern pszichológiai feladatokat, gyakorlatokat fogsz kapni e-mailben, amelyek hozzásegítenek önismereted és önbizalmad erősítéséhez, képességeidnek kiaknázásához, életed rendbe tételéhez fizikai, lelki és spirituális síkon is.

Ennek a tréningnek a tematikáját úgy állítottam össze, hogy a életed minden területén előre lendítsen, minden elakadásodban továbbgördítsen, szükséges tudást megad ahhoz, hogy gatyába rázd az életedet, mindezt egy támogató, diszkrét, jókedvű közegben.

Egy elit csapatot hozunk most létre, amelynek tagjai elkötelezettek a céljaik mellett, és vállalják a felelősséget az életükért. Akik elolvassák ÉS megcsinálják a gyakorlatokat MINDEN NAP. Hét perc. Ez nem sok, igaz? De akkor is lesz feladat, amikor fáj a fejed. Akkor is,amikor nehéz napod van és fáradt vagy. Akkor is, amikor szülinapod van. Minden áldott nap. Akkor jelentkezz, és csakis akkor, ha ezt megértetted, és komolyan gondolod. Akkor viszont mindenképp várlak a csapatunkba.

Megfogom a kezed, és végigmegyünk az egész éveden, VELED EGYÜTT. Január 1-től december 31-ig, 365 napon át.

Készen állsz a változásra?  Velünk tartasz te is?   Jelentkezés:   contact@endoblog.hu

Amire a Take back your life! Programhoz szükséged lesz:

  • egy füzet
  • egy toll
  • internet elérés
  • egy nyugodt zug naponta hét percre, bárhol is légy a világban
  • email fiók
  • elszántság

Indulás: 2019 január 1-én indulunk a Bemelegítő héttel, a képzéshez január   A tréninghez január 8-ig lehet csatlakozni.

Garancia: 2019 január 8-ig a Bemelegítő hét után, ha valami miatt úgy döntesz, hogy mégsem tartasz velünk, a teljes befizetett összeget visszautaljuk neked. Ennyire biztos vagyok benne, hogy imádni fogod!

Fizetési opciók:   290 HUF/ nap a Program részvételi díja, ezt még tovább csökkentheted is akár, nézd:

Éves tagdíj fizetése esetén kedvezményt kapsz, mindössze 274 HUF/nap lesz számodra a Program részvételi díja.  Utalással 105580 HUF helyett 99990 HUF plusz ajándék Egy történet a rendelőmből című pszichológiai fejlődésregény (274 HUF/nap)

Féléves tagdíj Fizetés két részletben:  2 alkalommal, 6 havonta 52925 HUF  (290 HUf/nap)

Negyedéves tagdíj Fizetés négy részletben: 28835 HUF 4 alkalommal, 3 havonta (316 HUF/nap)

Ajándékba adod? A tréninget ajándékba is adhatod, ekkor egy csodaszép tagsági kártyát adunk ajándékba, amelyet becsomagolhatsz és a karácsonyfa alá is betehetsz.

Természetesen ha magadat akarod meglepni, kártyát akkor is igényelhetsz. Virtuális tagsági kártyát személyre szóló azonosítóval minden tagunk kap, amely örökös kedvezményekre jogosítja fel őket az EndoShopban és az EndoBlog-MindfulFit összes rendezvényére.

Elgondolkodtál azon, hányszor b@szol el naponta hét percet idóta posztok likeolgatásával, érdektelen cikket pörgetésével, mások kamuéletébe való belekukucskálásával a Facebookon, vagy csak egyik szobából a másikba ténferegve, kanapén szottyadva? Mi lenne, ha ebből az egyik hét percet a saját életed gatyába rázására fordítanád?

Elgondolkodtál azon, vajon hányszor nyúlsz a zsebedbe naponta két-háromszáz forintért, csak venni egy csokikát, csak még egy vizes lötyi eszpresszót a büfében, csak még egy szál cigit, csak még egy idióta magazint? Mi lenne, ha ebből az egyik kétszáz forintot most magadba, a saját fejlődésedbe, épülésédbe fektetnéd?

Mi lenne, ha egy év múlva ilyenkor az az ember lennél, aki mindig is lenni akartál, egy olyan életet élve, amilyet mindig is szerettél volna?  

Adsz egy esélyt magadnak? 

Jelentkezés: contact@endoblog.hu

Most rajad a sor.

Te min változtatnál?

Jelentkezés: contact@endoblog.hu

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.