NŐI KLUB

La Femme- Egészségtudatos Nők Klubja

La Femme tudatos, a fejlődés mellett elkötelezett nők klubja, ahol tudás, fejlődés, vidámság is közösségi erő vár!

Minden hónapban alaposan körüljárunk egy-egy témát, ízelítőül:

 • Meal prep és batch cooking
 • A női ciklus és a táplálkozás- hogyan segíts a testedet a ciklus adott szakaszában
 • Környezettudatos kihívás hónap
 • Kiégésprevenció
 • Rezíliencia-hogyan alkalmazkodj rugalmasan  a változó körülményekhez
 • Párkapcsolati konfliktusok és kommunikációs technikák a harmóniáért
 • Életmódváltás : hogyan legyen ezúttal TÉNYLEG sikeres?
 • Időmanagement: egészséges életmód, sport, de mégis mikor?

La Femme – Egészségtudatos Nők Klubja (ENK) klubtagként minden hónapban hozzáférsz:

 • A  zárt tagsági oldalhoz és prémium anyagokhoz
 • A havi témát időrendben elosztva, 3 írásos anyagban dolgozzuk fel, hetente egy anyag kerül fel
 • A havi munkafüzethez, amely segíti a téma feldolgozását, elmélyítését, s végigkísér a hónapon
 • Exkluzív kérdezz-felelek lehetőséget: A La Femme felületén keresztül beküldöd a kérdésedet, és hónap végén egy videóban minden felmerülő kérdésre válaszolok
 • Vendég szakértőkkel készült interjúkat
 • Extra meglepetéseket, például mini-meditációkat
 • Otthoni tanulási tippeket
 • Motivációs gyakorlatokat
 • Letölthető tudásanyagokat

A havi tagdíj megújuló előfizetéses rendszerben működik, amit bármikor egyetlen kattintással lemondhatsz. Természetesen minden tudásommal és tapasztalatommal azon leszek, hogy nagyon szeresd a videókat, a cikkeket és a meglepetéseket, hogy mindig választ kapj a felmerülőm kérdéseidre, és  velünk akarj maradni.

Az Egészségtudatos Nők klubja diszkrét, semmilyen közösségi média felületet nem vesz igénybe, nem kell hozzá Facebook tagság, stb.

Tarts velünk te is!

Szeretettel várlak!

2021 március: A hónap témája: NŐI CIKLUS ÉS TÁPLÁLKOZÁS

2021 április  témája: A sikeres célállítás lépései és a 4 leggyakoribb hiba elkerülése a valóban hatékony életmódváltásért

 

Erre számíts:

Kérdezési lehetőség amire videóban válaszolok

A La Femme tagjai beléphetnek az exkluzív, privát zárt csoportomba (Az a bizonyos 5%), ahol heti élőkkel és olyan témákkal jövök, amelyeket csak itt beszélünk át

A La Femme tananyaga nagyon hatékonyak, de rövidek és átláthatóak, ezzel nem fogod túlvállalni magad, de kis lépésekkel kialakítod majd a saját egészségszokásaidat

A cikkek elosztva érkeznek a hónap során, vannak írásos és videós anyagok is, a saját tempódban dolgozod fel őket, akár a javaslatot követve, de ha elcsúsztál volna, a hónap utolsó napján is van időd még átvenni az egészet és letölteni a munkafüzetet

Ez egy olyan biztos támasz és közösség, ami megtart, diszkrét és tapintatos, de mégis elképesztően hatékony segítség

A vezető és a tananyagok összeállítója nem egy mondvacsinált coach, hanem egy sokdiplomás szakpszichológus, aki a szívén viseli a sorsod és elégedettségedet

Ha mégsem lennél elégedett, az előfizetést egy kattintáéssal bármikor lemondhatod, de én mindent megteszek, hogy ez ne is jusson eszedbe, annyira szeresd a La Femme-et! 🙂

 

Niki, 22

Budapest

Imádom ezt a programot! Nóri hangneme könnyed és kedves, úgy adja át a professzionális tudást, szakmai anyagokat hogy közben észre sem veszed, hogy tanulsz, annyira jól érzed magad.  3 hónapot volt szerencsém előtesztelni a La Femme klub anyagait, és azt veszem észre, hogy a tanultak észrevétlenül bekúsznak az életembe és új, egészséges szokásokat alakítok ki.

Tamara, 33

Budapest

3 hónap előtesztelés után csak azt tudom mondani, hogy csatlakozzatok Árvai Nóri egészségtudatos programjához, nem fogjátok megbánni. Páromnak tűnt fel, hogy mennyivel vidámabb és kiegyensúlyozottabb lettem, én pedig legjobban annak örülök, hogy ledobtam azt az utolsó makacs 3 kilót, amivel már évek óta szenvedtem. Soha ilyen jól a bőrömben nem éreztem magamat!

Melinda, 36

London

A legnagyobb értéket a tagságban nekem a kérdezz-felelek adja. Egyébként 20000 lenne Nórival egy konzultáció, de most elérem őt a klubon keresztül, és tényleg nem hagy kérdést megválaszolatlanul. Imádom a videókat, annyira vidám és vicces, és abszolút érzem hogy itt fontos vagyok, itt végre igazán számítok valakinek!

Dóra,33

Budapest

Nekem az tetszik a legjobban, hogy Nóri saját felületet fejlesztett, és nem kell egy zárt Facebook csoportban feltenni a kérdéseimet, hanem egyenesen neki tudom címezni azokat, a válasz videókból mégis mindenki tanulhat. Ez hatalmas előnye ennek a csoportnak!

Kata,28

Kecsemét

Rengeteget tanultam, és imádom, hogy teljesen a magam ritmusában haladhatok az anyagokkal, így sosem kell attól tartanom, hogy lemaradnék. Két hónapot teszteltem, de az biztos, hogy örök előfizető leszek, szuper ez a klub!

Rita, 39

Pécs

A 3 hónapból a kedvenc témám a női ciklus és a táplálkozás összehangolása volt. Nagyon hasznos volt, az egyébként brutális PMS tüneteim már most sokkal enyhébbek! Nem puffadok, nem vizesedek, nem feszülök a szó sem lelki, sem fizikai értelmében, és hatalmas megkönnyebbülés! Nóri annyira kedves és támogató, nagyon klassz ez a kapcsolódási lehetőség! Ráadásul tényleg nagyon emberbarát a program, én hajlamos vagyok túlvállalni magam de ez még nekem is belefér, aki sokszor még egy újságcikket se bírok végigolvasni! Van, hogy lemaradok az ajánlott haladási ütemtől, de simán be tudom pótolni akár a hónap utolsó napján is az egészet… egyszerűen azt tudom mondani, hogy ennyi igenis minden nőnek jár, ne habozz, vágj bele!

A hónap témája

Ez a hónap más, mint a többi, nem tudsz egész hónapban csatlakozni a LaFemme klubhoz, mert személyes egészség-cél coaching ajánlottam fel a tudásanyag mellett a tagjainknak., és érthehtően ehhez sok időre van szükségem, hogy átnézzem a céljaitokat és korrigáljak, ahol kell. Ebben a hónapban 20-án lezárom jelentkezést, úgyhogy most gyere, ha szeretnéd, hogy segítsek a sikerre vezető egészségcéljaid megalkotásában!

Gyere te is, rázzuk gatyába a céljaid!

A havi tagdíj megújuló előfizetéses rendszerben működik, amit bármikor egyetlen kattintással lemondhatsz. Természetesen minden tudásommal és tapasztalatommal azon leszek, hogy nagyon szeresd a videókat, a cikkeket és a meglepetéseket, hogy mindig választ kapj a felmerülőm kérdéseidre, és  velünk akarj maradni.

Az Egészségtudatos Nők klubja diszkrét, semmilyen közösségi média felületet nem vesz igénybe, nem kell hozzá Facebook tagság, stb.

Tarts velünk te is!

Szeretettel várlak!

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!