NŐI KLUB

La Femme- Egészségtudatos Nők Klubja

La Femme tudatos, a fejlődés mellett elkötelezett nők klubja, ahol tudás, fejlődés, vidámság is közösségi erő vár!

Minden hónapban alaposan körüljárunk egy-egy témát, ízelítőül:

 • Meal prep és batch cooking
 • A női ciklus és a táplálkozás- hogyan segíts a testedet a ciklus adott szakaszában
 • Környezettudatos kihívás hónap
 • Kiégésprevenció
 • Rezíliencia-hogyan alkalmazkodj rugalmasan  a változó körülményekhez
 • Párkapcsolati konfliktusok és kommunikációs technikák a harmóniáért
 • Életmódváltás : hogyan legyen ezúttal TÉNYLEG sikeres?
 • Időmanagement: egészséges életmód, sport, de mégis mikor?

La Femme – Egészségtudatos Nők Klubja (ENK) klubtagként minden hónapban hozzáférsz:

 • A  zárt tagsági oldalhoz és prémium anyagokhoz
 • A havi témát időrendben elosztva, 3 írásos anyagban dolgozzuk fel, hetente egy anyag kerül fel
 • A havi munkafüzethez, amely segíti a téma feldolgozását, elmélyítését, s végigkísér a hónapon
 • Exkluzív kérdezz-felelek lehetőséget: A La Femme felületén keresztül beküldöd a kérdésedet, és hónap végén egy videóban minden felmerülő kérdésre válaszolok
 • Vendég szakértőkkel készült interjúkat
 • Extra meglepetéseket, például mini-meditációkat
 • Otthoni tanulási tippeket
 • Motivációs gyakorlatokat
 • Letölthető tudásanyagokat

A havi tagdíj megújuló előfizetéses rendszerben működik, amit bármikor egyetlen kattintással lemondhatsz. Természetesen minden tudásommal és tapasztalatommal azon leszek, hogy nagyon szeresd a videókat, a cikkeket és a meglepetéseket, hogy mindig választ kapj a felmerülőm kérdéseidre, és  velünk akarj maradni.

Az Egészségtudatos Nők klubja diszkrét, semmilyen közösségi média felületet nem vesz igénybe, nem kell hozzá Facebook tagság, stb.

Tarts velünk te is!

Szeretettel várlak!

2021 február: A hónap témája: MEAL PREP

Niki, 22

Budapest

Imádom ezt a programot! Nóri hangneme könnyed és kedves, úgy adja át a professzionális tudást, szakmai anyagokat hogy közben észre sem veszed, hogy tanulsz, annyira jól érzed magad.  3 hónapot volt szerencsém előtesztelni a La Femme klub anyagait, és azt veszem észre, hogy a tanultak észrevétlenül bekúsznak az életembe és új, egészséges szokásokat alakítok ki.

Tamara, 33

Budapest

3 hónap előtesztelés után csak azt tudom mondani, hogy csatlakozzatok Árvai Nóri egészségtudatos programjához, nem fogjátok megbánni. Páromnak tűnt fel, hogy mennyivel vidámabb és kiegyensúlyozottabb lettem, én pedig legjobban annak örülök, hogy ledobtam azt az utolsó makacs 3 kilót, amivel már évek óta szenvedtem. Soha ilyen jól a bőrömben nem éreztem magamat!

Melinda, 36

London

A legnagyobb értéket a tagságban nekem a kérdezz-felelek adja. Egyébként 20000 lenne Nórival egy konzultáció, de most elérem őt a klubon keresztül, és tényleg nem hagy kérdést megválaszolatlanul. Imádom a videókat, annyira vidám és vicces, és abszolút érzem hogy itt fontos vagyok, itt végre igazán számítok valakinek!

Dóra,33

Budapest

Nekem az tetszik a legjobban, hogy Nóri saját felületet fejlesztett, és nem kell egy zárt Facebook csoportban feltenni a kérdéseimet, hanem egyenesen neki tudom címezni azokat, a válasz videókból mégis mindenki tanulhat. Ez hatalmas előnye ennek a csoportnak!

Kata,28

Kecsemét

Rengeteget tanultam, és imádom, hogy teljesen a magam ritmusában haladhatok az anyagokkal, így sosem kell attól tartanom, hogy lemaradnék. Két hónapot teszteltem, de az biztos, hogy örök előfizető leszek, szuper ez a klub!

Rita, 39

Pécs

A 3 hónapból a kedvenc témám a női ciklus és a táplálkozás összehangolása volt. Nagyon hasznos volt, az egyébként brutális PMS tüneteim már most sokkal enyhébbek! Nem puffadok, nem vizesedek, nem feszülök a szó sem lelki, sem fizikai értelmében, és hatalmas megkönnyebbülés! Nóri annyira kedves és támogató, nagyon klassz ez a kapcsolódási lehetőség! Ráadásul tényleg nagyon emberbarát a program, én hajlamos vagyok túlvállalni magam de ez még nekem is belefér, aki sokszor még egy újságcikket se bírok végigolvasni! Van, hogy lemaradok az ajánlott haladási ütemtől, de simán be tudom pótolni akár a hónap utolsó napján is az egészet… egyszerűen azt tudom mondani, hogy ennyi igenis minden nőnek jár, ne habozz, vágj bele!

A hónap témája

 

Idő- és pénztakarékos megoldás a kaja-gondokra

 

A diéta, a tervezés, a változtatás sokak életét megnehezíti, és sajnos sokakat el is tántorít a kezdeti macera az egészséges táplálkozástól. Talán te is sokszor nekifutottál már, nagy elhatározásokkal, reményekkel, aztán csalódtál, és most félsz az újabb kudarctól.

Az egészséges táplálkozásnak azonban nem kell időrablónak és macerásnak lennie! Mehet olajozottan, szervezetten, könnyedén, belesimulva a mindennapjaidba. Hiszen az táplálkozás van érted, nem fordítva!

A techinka, amit most bemutatok, nekem rengeteget segített és adott. Már előtte is tudatos voltam, és odafigyeltem a táplálkozásomra, de a meal preppel úgy érzem, végre minden tekintetben megtaláltam az Igazit:-) Elmondom, miért.

A meal prep lényege a tervezés és az előfőzés. Egy kis előkészüléssel határozottan megkönnyítheted a hétköznapjaidat, hiszen gyors, finom, egészséges, saját készítésű ételek kerülnek az asztalodra minden nap.

Érdemes tehát leülni és előre megtervezi a következő 7 nap étrendjét, – ez nálam egy jóleső kis szeánsz minden hétvégén- ugyan akár egy órát is igénybe vehet, de utána viszont egyetlen alkalommal sem kell ad hoc azon lamentálnod, most hirtelen mit is egyél, hova kapjál- csak benyúlsz a hűtőbe a napi egészséges fogásodért, és kész.

Egy hosszú nap végén ez elképesztően nagy segítséget jelent.A meal-preppel kordában tartható a nassolás is, hiszen nem ugarsz be a közértbe, sarki kisboltba, munkahely melletti kávézóba sütikézni, ugyanis az előre elkészített dobozokban minden megvan, amire szükséged lehet.

Mivel alapos tervezés előzte meg a menüt, tudod jól, hogy arra és annyira van szükséged, amit a dobozod rejt- ez hihetetlen nagy motivációt ad a nassolás és zugevés elkerüléséhez.

Talán megijeszt, hogy hogyan tudod megtervezni az egy heti menüdet egy ültő helyedben, de megnyugtatlak, ez csak addig tűnik nagy falatnak, amíg bele nem vágsz, aztán pillanatok alatt rááll az agyad, ráadásul letölthető ajándék e-bookommal és is segítek neked a kezdeti nehézségek leküzdésében.

Meg fogsz lepődni, hogy az soknak tűnő a heti egy óra menütervezés a mindennapok szintjén milyen hihetetlenül sok időt meg fog takarítani neked.

Csak egyszer mész bevásárolni a héten, nincs beugrálás a boltba hazafelé a munkából minden áldott nap, nincs hezitálás és hűtőajtónyitogatás minden este, hogy mi legyen a vacsora és milyen hozzávaló hiányzik éppen… Meal-prep előtt én sokáig rendeltem az ételt hétköznapokon.

Egy ideig praktikusnak találtam és elégedett is voltam, hiszen sok vegán, bio alapanyagokkal dolgozó cég is szállít már házhoz Budapesten- de aztán engem is elért az ökotudatosság szele, és nagyon rosszul esett minden áldott nap kidobnom annyi műanyag zacskót és papírdobozt, smoothies palackot… ez nyilván nem mehetett így tovább.

A saját ételhordó használatára mindenhol elutasító választ kaptam, így kénytelen voltam elköszönni ettől a megoldástól. Most már jó ideje inkább magam készítem a napi menüt, és ez egy újabb nagy érv a meal prep mellett: környezetbarát.

A 7 műanyag dobozkát minden héten újra és újra használom, így egyáltalán nem termelek szemetet, ami nagyon felszabadító érzés.

Az étkezés előkészítése segít spórolni is, és csökkenti a személyes élelmiszer-pazarlást. Csakis azt vásárolod meg, amit aztán tényleg meg is eszel, sokkal kevesebb élelmiszert dobsz ​​ki. Ez szintén fontos a környezetvédelem szempontjából, és hozzájárul a költségvetésed optimalizálásához is.

Egészséges, időtakarékos, finom és bőséges, örömteli kajálásokat kívánok!

Ha szeretnél elmélyedni ebben a módszerben, akkor gyere, csatlakozz hozzánk a La Femme- Egészségtudatos Nők Klubjának februári hónapjához, ahol prémium zárt oldalon tananyagok, cikkek, videók, kérdezz-felelek, munkafüzet és egy teljes heti mintaétrend vár receptekkel!

A havi tagdíj megújuló előfizetéses rendszerben működik, amit bármikor egyetlen kattintással lemondhatsz. Természetesen minden tudásommal és tapasztalatommal azon leszek, hogy nagyon szeresd a videókat, a cikkeket és a meglepetéseket, hogy mindig választ kapj a felmerülőm kérdéseidre, és  velünk akarj maradni.

Az Egészségtudatos Nők klubja diszkrét, semmilyen közösségi média felületet nem vesz igénybe, nem kell hozzá Facebook tagság, stb.

Tarts velünk te is!

Szeretettel várlak!

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!