Tréningek, női csoportok

Ezen az aloldalon találod csoportos tréningjeink leírását. Görgess a Téged legjobban érdeklő helyre! Tartalom:

1. Női önismereti csoport

2. Pozitív Vizualizációs Módszerek, Relaxációs, Stresszkezelő és Önszuggesztiós Technikák Tréning

1. Önismerettel az Egészségért! Csoport

Női önismereti tréningünkön közelebb kerülsz saját magadhoz.Ki vagyok, és mit akarok valójában? Van olyan része az életemnek, amely egy krónikus betegség kialakulásához vezethetett? Mit kell tennem, hogy most már végre ne legyen akadálya a gyógyulásomnak?

Szept 5-én találkozzunk, hogy választ kaphass ezekre a kérdésekre. 4 kemény, de jó hangulatú óra, garantált gondolkodnivaló az azt követő hétvégére, majd hétfőtől elkezdheted a megvalósítást!

Speciális Női Önismereti Tréning, ahol nyitottság, őszinteség, tapasztalatcsere, beszélgetés mellett olyan pszichológiai tréningen vehetsz részt, amely során amellett, hogy jobban megismered önmagad, ezáltal megérted egészséged/betegséged lelki vetületeit, nem utolsó sorban még remekül is szórakozol, vidáman, társaságban töltődhetsz fel. Olyan tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodhatsz, melyek birtokában közelebb kerülsz Önmagad megértéséhez, s képessé válhatsz arra, hogy Te magad elindulj az egészséged felé vezető úton.

A tréningen való részvétel ajánlott krónikus női betegségekkel küzdőknek, valamint  lombikra készülőknek (endometriózis, PCOS, ciszták, miómák, termékenységi zavarok, funkcionális meddőség, jó- és rosszindulatú daganatos megbetegedések, menstruációs zavarok…)

Vélemények, visszajelzések az előző tréning résztvevőitől:

“Fantasztikus élmény volt számomra a szombati nap. Megnyugvás volt látni, (…)hogy itt van rajtam kívül  ennyi gyönyörű nő, erősek, szépek, ha az utcán elmennék, sosem gondolnám, hogy beteg. A tréning segített észrevennem, hogy én is ugyanilyen vagyok, ugyanilyen erős, és gyönyörű, és NŐ, így, csupa nagy betűvel. Nagyon élveztem a gyakorlatokat, hihetetlen energiákat szabadítottak fel bennem, és ezekkel az energiákkal dolgozom azóta is, folyamatosan jár az agyam és érzem, hogy elindult bennem valami, valami, ami most már oda fog vezetni, ahova menni szeretnék. Nagyon jó volt együtt lenni, és jó volt, hogy eszünkbe sem jutott keseregni, sőt, régóta nem nevettem ilyen jóízűen, mint szombaton, Veletek. Nagyon élveztem az együtt töltött napot.Köszönöm ezt az élményt Mindenkinek!”  Farkas Annamária

„Hihetetlen, hogy a tréningünk több mint egy éve volt, mégis két lánnyal is tartom a kapcsolatot, igazi barátok lettünk, mindig számíthatunk egymásra.Mariann

„Nem tudom, hogy ez a tréningnek köszönhető -e, de egy hónap telt el és én pozitívat teszteltem…Tudom, hogy rengeteg minden elindult, megmozdult bennem, és jó pár dolog a helyére került, ami addig csak összevissza katyvaszként lebegett bennem, felettem…És ez a kisbaba is a helyén van már, itt a pocakomban. Alig hiszem el, a boldogságunk és hálánk leírhatatlan!” Kati

Azt kérdezted, hozott-e valami pozitívat, valami változást az életembe az endometriózis. A tréning előtt nem jutott eszembe semmi, csak a gyász és a keserűség volt bennem, és az önsajnálat. Most viszont, majd egy hét elteltével úgy érzem, kinyíltam, felébredtem! Rengeteg pozitívum jut eszembe, de a legnagyobb közülük az, hogy ott lehetettem ezen a csoporton,köztetek,  Nóra vezetésével, aki tud egyenes háttal ülni törökülésben órákon át, és közben mosolyogni…és azt a mosolyt meg atöbbiekét is azóta is itt hordozom magammal, mert erőt ad, hogy sose felejtsem el, miért „kaptam” ezt a betegséget. ” Petra

Helyszín: budapesti rendelőnk  (ld. Kapcsolat menüpontban)

Részvételi díj: 7890 ft

Szeretettel várunk!

További információ és jelentkezés e-mailben: contact@endoblog.hu, vagy az alábbi űrlap kitöltésével:


 2. Pozitív vizualizációs módszerek és önszuggesztiós technikák tréning

Rossz a hangulatod, feszült, levert vagy mostanában? Fáradtnak, motiválatlannak érzed magad?

Elérhetetlennek tűnnek a kitűzött céljaid?
Szeretnél teherbe esni? Szeretnél az egészségi állapotodon javítani anélkül, hogy káros mellékhatásokkal kelljen számolnod? Fogyni vagy épp hízni szeretnél?

Fejlesztenéd az önismereted, szívesen találkoznál önmagaddal?
Szeretnél birtokolni olyan technikákat, amelyek segítenek a céljaid elérésében?

Akkor neked való a 100%-ban gyakorlat orientált, bizonyított módszerekkel dolgozó Pozitív Önszuggesztiós Tréning-ünk, amelynek tematikáját olyan gyakorlatokból állítottam össze, amelyek hatékonyan segítenek Neked a céljaid elérésében.

Fontos információ!
Ez a képzés nem való mindenkinek. Hogy Te is és mi is a legelégedettebbek lehessünk az eredménnyel, a következőkre kérlek, figyelj oda:

Neked való a Tréning, ha:

  • felismerted a felelősségedet saját életedet illetően,
  • és kész vagy saját magad tenni azért, hogy jobb legyen;
  • képes vagy egyhuzamban órákon keresztül koncentrálni és dolgozni.

Nem Neked való a Tréning, ha:

  • tudod magadról, hogy csak eljönnél de a tanultakat nem vinnéd haza a mindennapjaidba;
  • tudományos helyett inkább ezoterikus tartalmakra számítanál;
  • nem vagy képes csoportban dolgozni.

Mit tanulhatsz meg ezen a Tréningen?

  • Egyszerű, könnyen követhető gyakorlatok
  • Gondolataink érzelmeinkre, testünkre és vislekedésünkre gyakorolt hatásának felismerése
  • Az irracionális gondolatok pozitív önszuggesztióvá változtatása
  • Légzéstechnikák
  • Progresszív relaxáció
  • Vizualizáció
  • Szembenézés a félelmekkel és szorongásokkal: relaxációs technikák a feszültség oldására
  • Önszuggesztió a mély relaxáció és a pozitív változások elérése érdekében

Amire résztvevőként számíthatsz:

Meglepően gyakorlatias, érthető, és beépíthető ismeretekre, amelyekkel azonnal el tudsz indulni a céljaidhoz vezető úton.

Amire nálunk biztosan nem kell számítanod:

  • Gyógyító-tanító típusú emberek vagyunk, így konkrétan mi is utáljuk, ha valaki betegeknek el akar adni valami vacakot, így garantáltan semmiféle sz@rt, táplálék kiegészítőt, csodakrémet, kapszulát, stb. nem fogunk rád tukmálni a képzésünkön.
  • Felesleges okoskodásra: azért leszünk ott, hogy megoldást mutassunk, így semmi ködösítés nincs, csak a lényeglátó tartalom. Azt szeretnénk, hogy megértsd a pszichéd működését, a megoldás irányát, és onnantól, hogy kilépsz a teremből, tenni tudj magadért.

A tréning helyszíne:

1138 Budapest, Tomori köz 3. fszt/2.  (Térkép a kapcsolat menüpontban)

A tréning ára: 10.990 Ft.

IDŐPONT: 4. november 7. péntek 17:00-tól 20:30-ig!

A fizetés előre utalással történik, amelyről elektronikus számlát kapsz.

Jelentkezz most a contact@endoblog.hu email címen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével, a férőhelyek korlátozottak.

A részvétel előzetes regisztrációhoz és befizetéshez kötött. A fizetéshez szükséges adatokat válaszüzenetben küldöm el részedre.
Megadott adataidat bizalmasan kezelem, és harmadik fél részére nem adom át.

Nagy szeretettel várunk:

Árvai Nóra és az Endoblog.hu csapata

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!