Gyógyítsd Magad! Endoblog Akadémia 2017

Hozzászólások: 0

Mi az Endoblog-Gyógyítsd magad! Akadémia?

 

1 éves -Endoblog- Gyógyítsd magad!  Akadémia indul krónikus női betegségekkel küzdők számára. Az Akadémia egy komplex önismereti-öngyógyítási képzés.12 hónapon keresztül együtt lesz a csoport, minden hónapban egy teljes napot töltünk együtt Budapesten, de  a fennmaradó időben sem maradtok feladatok, gyakorlatok, gondolkodnivalók nélkül!

Minden együtt lesz, egy helyen, ami segít a tudatos, egészséges élethez vezető úton- pszichológia, szomatoterápia, mozgás, jókedv, közösség. Lesz Jógaterápia, Haptonómia, Szomatodráma, Önismeret, Célkitűzés-, monitorozás és értékelés, ráadásul mindez egy gyógyító, szeretetteljes, jó hangulatú közegben, ahol valódi barátokra lelhetsz.Neked mi a legnagyobb célod 2017-re? Mit teszel, hogy megvalósítsd? Tarts velünk, együtt könnyebb! Tegyél önmagadért, az egészségedért, az életedért. Itt az alkalom, hogy olyan segítséget kapj ehhez, amilyenre még nem volt példa Magyarországon. Jelentkezz itt: contact@endoblog.hu

endometriózis akadémia 2014

Az Akadémia egy komplex önismereti-öngyógyítási képzés. Ami már biztos: minden hónapban egy péntek délutáni napon leszünk együtt. Az évben 2 alkalommal vendég előadót is hívunk majd, hogy kiket, az egyelőre legyen meglepetés!

 Az első alkalom 2017 január végén lesz.A további alkalmakat mindig együtt beszéljük majd meg a csoportban, de az biztos, hogy mindig pénteki napokon találkozunk, minden hónapban egy  péntek délutáni napot töltünk együtt 16:30-tól 20:30-ig.

A csoport tagjai számára egy zárt, titkos Facebook csoportot is létrehozunk, itt fogjuk egymással tartani a kapcsolatot a személyes találkozók között, és nyomon követni egymás fejlődését, valamint itt kaptok motivációs ötleteket és további gondolkodnivalókat, gyakorlatokat is.

 

Neked is köztünk a helyed!:-)

 

Árak és jelentkezés mene

Jelentkezési határidő: 2017. jan. 10.

Az Akadémiára a jelentkezés 2016. december 3-án elkezdődik. A létszám korlátozott, egy kiscsoportos, valódi gyógyító női kört tervezek. Az Akadémia ára 11.490/hónap, Endomail tagoknak 10.490ft/hónap. Jelentkezni a contact@endoblog.hu emailcímre írott levélben tudsz. Helyedet az első havi tagdíj mint előleg befizetésével tudod lefixálni, majd havonta tudod fizetni az épp aktuális havi részletet. Az előleg beérkezése után elektronikus számlát kapsz, amely egyenértékű a papír alapúval, csak környezetbarát megoldás.

Itt olvashatsz arról, mit értek el a 2014-es Akadémia tagjai, itt pedig a 2015-ös évfolyam zárása után érkezik a cikk a 2015-ös csapattól is:-)

Szeretettel várunk Téged is!

Árvai Nóra

endometriózis akadémia női csoport 2014

Jelentkezés konzultációra

Árvai Nóra
pszichológus, szomatoterapeuta, perinatális szaktanácsadó
rendelője

Név*

Email*

Miben lehetek a segítségedre?

Megjegyzés

Jelentkezz te is most: contact@endoblog.hu

Szólj hozzá!

HTML használata: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>