Endometriózis túlélőtippek

 

Ahogy megígértem, folytatom a Lelki tuning második részével, hiszen ez az a téma, amellyel kapcsolatosan ezidáig a legtöbb emailt kaptam Tőletek. Az elmúlt héten is sokan gondoltátok úgy, hogy megosztjátok tapasztalataitokat, trükkjeiteket velem s ezáltal egymással is, aminek nagyon örülök, és nem győzöm eléggé megköszönni, hogy ennyire aktívak és közreműködőek vagytok!

Nem húzom tovább az időt, vágjunk is bele, lássuk az újabb jókedvre derítő, endó-felejtő tippjeiteket!

 

Annamária, 37″Nekem nagyon nagy szerencsém van, mert mindennap feltöltődhetek. Elég bemennem a munkahelyemre. Nem, nem gúnyolodom, nekem tényleg a munkám a hobbim, és a munkatársaim a barátaim. Így szinte sosem vagyok szomorú!Van, hogy vasárnap már szinte várom, hogy hétfő legyen!”

Zsófi, 22 ”  Én megfogadtam a tanácsodat  -(írtam erről egy blogbejegyzést régebben, itt elolvashatod, ha lemaradtál róla:  https://endoblog.hu/endometriozis-blog/nagyon-alternativ-terapia-az-endometriozis-okozta-rosszkedv-es-levertseg-ellen   a szerk. megjegyzése) – három hete elmentem egy menhelyre, és egy tündéri kis blökivel tértem haza. Keverék, nagyon édes…  ( … )  azóta  nincs rossz napom! Ha lenne is, nem engedhetem meg magamnak, hogy szétcsússzak, mert, hogy is fogalmazzak…nem szeretek kutyapisit takarítani a parkettáról!:-))”

Móni, 24 „  Szerelmemmel még nagyon friss a kapcsolatunk, mindössze két hónapja vagyunk együtt. Nagyon féltem attól, hogy hogyan fogja fogadni- és elfogadni a betegségemet. Eddig mindig hihetetlenül megértő volt, és mindig számíthattam Rá. Ha csak rá gondolok, már jó kedvem lesz!”

Antónia, 32 „Egy ideje rákaptam a futásra. Nehezen indult, de kezdek egészen belejönni. A legjobban azt élvezem, hogy tényleg teljesen kikapcsol. Egyáltalán nem gondolkozom közben, minden gondolat elszáll! Nem marad probléma. Most ahogy ezt írom, rájöttem, hogy még többet kellene futnom!:-)”

Mesi, 21 „Olvastam, hogy van, akinek a jóga vált be, hát én kevésbé nőies sportot választottam: boxolok. Volt hogy az endót képzeltem a boxzsák helyébe. Igyekeztem kiütni..-) Rengeteg feszültségtől megszabadít, önbizalmat ad, sikerült lefogynom idáig 4 kilót, ja,és nem mellesleg, imádom! rég nem éreztem magam ennyire energikusnak.”

Olyan jó, hogy ilyen sokfélék vagyunk. Annyi lehetőség van az életben, amitől jobban érezhetjük magunkat, csak elhatározás kérdése az egész. Te mit választasz, tovább sajnálod magad a kanapén, vagy felkelsz és teszel magadért valamit?

Csodaszép, jókedvű hetet kívánok!:-)

Árvai Nóra

Heti blogértesítő és ajándék ebookok az Endomailben ITT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!