Endometriózis diéta receptek- Friss paradicsom krémleves

A következő receptet Brigi küldte nekünk e-mailben. Köszönjük szépen!

Friss paradicsom krémleves recept
  • 1 kg érett ,lédús paradicsom
  • 1 fej apróra vágott vöröshagyma
  • 2 gerezd áttört fokhagyma
  • 3 csipet őrölt édesköménymag
  • 1 liter zöldségleves
  • 1 ek. kókuszzsír vagy extra szűz olivaolaj
  • vágott snidling,petrezselyem a tetejére
  • ha szeretnél egy pici édesítőt (nyírfacukor)

A paradicsomok tetejét keresztben bevágjuk,és forró vízbe mártva őket lehúzzuk a héját,feldaraboljuk.

A kókuszzsíron megdinszteljük a hagymát és az édesköményt.

Hozzáadjuk a paradicsomot,és 10 percig fözzük.Felöntjük a levessel,és további 10 percig főzzük.Ha akarjuk,egy kicsit meg is édesíthetjük (nyírfacukorral )
Botmixerrel turmixoljuk és kihűtjük,zöld fűszerekkel megszórva tálaljuk.

Jó étvágyat hozzá!

Árvai Nóra

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!