Endometriózis, anyaság, önbecsülés, érzelmileg bántalmazó párkapcsolat…- néhány példa Hanna problémái közül

Legújabb, hetedik könyvem sokat jelent a számomra, az első nem-szakkönyvem ő. A címe Egy Történet,  főhöse pedig Hanna, akinek endometriózisa van, és még egy rakat problémája.  Nem titok, a munkám és a ügyfeleim inspiráltak, és bár a regény teljes mértékben fikció, a történet nem egy valós személy története, egy kicsit azért ott van benne  majdnem mindenki, kivel összehozott az élet.

Hanna hasonló problémákkal küzd, mint bármelyikük: endometriózissal és annak szövődményeivel. Harcol az önértékeléséért, próbál helyt állni egyedülálló anyaként és munkaerőként, sérül és sért, szeret, veszít és győz.

Keresetlen őszinteséggel, naplójában tárja elénk gondolatait, érzéseit, közben, mintegy mellékesen, sorsa, érzelmileg erősen bántalmazó kapcsolatának és családjának története is kirajzolódik előttünk. Lebilincselően izgalmas, mély olvasmány.

Így írtak róla, akik már olvasták:

Mariann

felsővezető

„Beledöngöl a fotelba és ott is tart egy jódarabig.”

Tamás

ügyvéd

A feleségem oldalán találtam a könyvet az ágyunkban. Csak bele akartam lapozni, órák után eszméltem, annyira beszippantott a történet. Férfiaknak is abszolút lehet élvezetes, érdekfeszítő olvasmány.

Eleonóra

recepciós

Az endometriózis és a pszichológiai vonatkozások miatt vettem meg a könyvet, végül a párkapcsolati történet fogott meg leginkább. Sajnos a sztori ismerős, átéltem hasonlót, az ilyen szerelem mérgező. Szerintem Pete nárcisztikus, jól elkaptad a figurát, és zseniális  a finom irónia, amivel kezeled.

Móni

egyetemista

Ez a könyv odab@sz..Nagyon ott van 🙂

Tara

óvónő

Ennyi még olvasás közben nem bőgtem, nem röhögtem. Bőgtem, röhögtem. A párom nem értette mi van, végül megnézte mit olvasok, és két napra eisandolta a könyvet. Amikor visszaszereztem, többé már nem eresztettem a karmaim közül. az, hogy még jókönyv-illatú és csodaszép is, csak hab a tortán.

Vanda

szabadúszó tolmács-fordító

Mintha én lennék. Mintha te lennél. Ebben a könyvben aztán nincsenek tabuk. A legőszintébb, leghitelesebb, legszókimondóbb könyv, amit valaha olvastam. Segített, hogy végül felálljak egy hat éve tartó megalázó, méltatlan kapcsolatból.

A karácsonyfa alatt is jól mutat.

A könyvet az EndoShopban tudod megrendelni,  ITT találod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!