Könyvajánló nőknek, akik szeretnének: teherbe esni, bátornak lenni, veszteséget feldolgozni, vagy csak jót mulatni

Kategória: EgyébEndometriózis blog Hozzászólások: 0

Sziasztok!

A címben minden benne van, úgyhogy én akkor bele is vágnék! Ezeket a könyveket jó szívvel ajánlom minden nőnek, aki szeretne…

…TEHERBE ESNI.

Megszülethettél volna

Galgóczy Dóra: Megszülethettél volna című könyvében a lelkizős, érzékeny Csilla az anyává válás gondolatával játszik. Vívódásait a még meg nem született gyermekéhez intézett leveleiben örökíti meg. Olyan aktuális témák is felbukkannak a regényben, mint az endometriózis, a petesejt-adományozás és a párkapcsolati nehézségek. A fital írónő   már-már tabudöntögető őszinteséggel vall kétségekről és vágyakról, amelyekkel minden leendő édesanya találkozik, akár bevallja önmagának, akár nem.

…BÁTORNAK LENNI.

Bátraké a boldogság

Brene Brown: Bátraké a boldogság című könyve letehetetlen. Már az első oldalakon meggyőz arról, hogy a sebezhetőség nem gyengeség, hanem a legbátrabb emberek sajátja, akik félelmeik ellenére is vállalják a  kockázatot, és nyílt szívvel, meztelen lélekkel  mutatkoznak meg önmaguk és mások előtt is.

…VESZTESÉGET FELDOLGOZNI.Veszteségek ajándéka

Singer Magdolna: Veszteségek ajándéka című interjúkötetében olyan emberek mesélik el történetüket, akiket súlyos csapások értek- le kellett mondaniuk otthonukról, egészségükről, szeretett hozzátartozóikról- de hosszabb-rövidebb idő és nem kevés szenvedés után rájöttek, hogyan fordítsák ezeket az élményeket önmaguk megerősítésére, fejlesztésére.

…JÓT MULATNI.

Állítsd le magad, Julie!

Giles Legardinier: Állítsd le magad, Julie! című regénye humoros, szívhez szóló, izgalmas, fordulatokban gazdag, romantikus, és még egy kicsit macskás is, ergo: tökéletes nyár végi olvasmány. Kikapcsol, feltölt és garantáltan jókedvre derít.  Az egész kalamajka azzal kezdődik, hogy egy válási buliban egy ismeretlen vendég megkérdezi a szeleburdi főhősnőt: mi volt a legőrültebb dolog, amit valaha csinált? ÉsJulie elmondja. És amíg elmondja, mi vele örülünk, sírunk, bosszankodunk, izgulunk és drukkolunk neki.

 Jó olvasgatást kívánok!

Árvai Nóra

 

Szólj hozzá!

HTML használata: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>