Endometriózis diéta recept: csicseriborsó ragu

Az egyik kedvenc ételemet mutatom be nektek most! Szokásos az Endoblogtól: pikk-pakk kész, egészséges, finom.

Csicseriborsó ragu

Hozzávalók:

2 kisebb paprika, 1 nagyobb vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 konzerv bio csicseriborsó (vagy előző este beáztatva 2 nagy pohárnyi csicseriborsót), 2 kisebb paradicsom, himalájai só, tarka bors, bio paradicsompüré, 1 dl olívaolaj

Elkészítés:

Ha nem konzervet használtál, főzd meg az előző este beáztatott csicseriborsót, a konzerv csicserit nem kell főzni, már eleve puha. Vágd apróra a hagymát, fokhagymát, paprikát, és az olívaolajon pirítsd meg! Tedd hozzá a paradicsomot, a paradicsompürét, a csicseriborsót! Öntsd fel vízzel, keverd el,és főzd tovább 15-20 percig, fedő alatt. Fűszerezd keved szerint, én csak frissen őrölt tarkaborsot és himalájai sót szoktam bele tenni, de te bolondíthatod!

Arról, hogy miért fontos endometriózisban az étkezés, ITT olvashatod el a cikkemet. 

Foglald rendszerbe az endometriózis diétádat, hogy ne macera legyen, hanem öröm! Az Igazi Endometriózis Diéta könyvek segítenek neked ebben.

Árvai Nóra

www.noraarvai.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!